Select your language

24 juni: ALV, Open dag, Zaterdagopenstelling Magazijn, Clubshop & Technische Ruimte

Waar: Tull en ‘t Waal
Wanneer: Zaterdag 24 juni vanaf 11:00 uur

Algemene Ledenvergadering, zaterdagopenstelling magazijn, clubshop en technische ruimte

Op zaterdag 24 juni vindt de Algemene Ledenvergadering plaats in onze clublocatie Le Salon in Tull en ’t Waal (aanvang 11:00 uur). We gaan uit van prachtig weer en aansluitend aan de ledenvergadering organiseren wij dus -net als eerdere jaren- een open dag, met een hapje, een drankje en vooral veel gezelligheid. Het magazijn is op dat moment natuurlijk ook geopend, net als de clubshop.

Ook is de technische commissie paraat met de onovertroffen D-SOS©-service. Heeft u problemen met uw auto waar u maar niet uitkomt, of heeft u vragen waar u nu eens de mening van een echte deskundige over wilt horen, kom dan voor gratis advies met uw auto op 24 juni naar Tull en ’t Waal. Technische experts staan voor u klaar om (zo nodig op de brug) een diagnose te stellen. Om wachttijden te voorkomen vragen wij u om van te voren even te melden dat u komt en wat het probleem is waarover u advies wilt hebben, door een e-mail te sturen aan: Technische commissie.

Op veelvuldig verzoek is er ook een gelegenheid voor (nieuwe) leden die van plan zijn om een DS aan te schaffen, om samen met een lid van de technische commissie aan de hand van een levensechte DS (op de brug) advies te krijgen waar je vooral goed op moet letten wanneer je een DS aanschaft. Interesse? Laat het ons weten via: Technische commissie

Loading…
Loading…

Bienvenue