Select your language

Onderdelen raden en oudjaar

Het najaar is niet geheel geworden wat ik er van gedacht had. Er is maar één lezing geweest in plaats van twee. Dit kwam omdat bij mij de inspiratie een beetje weg was. Maar er zijn ideeën aangedragen door twee leden waar ik volgend jaar weer wat mee kan. Maar dat horen jullie te zijner tijd.

Nu gaan we het hebben over onderdelen raden, snert eten en oliebollen schransen. De avond is nu NIET tussen kerst en oudjaar, want daar is alleen de donderdag beschikbaar. Het wordt dinsdag 18 december. Kijk wel een week van te voren even op de website, want er zou nog wat kunnen veranderen. Dick Tjalkens heeft vorig jaar gewonnen en heeft zijn opdracht al klaar. Dus ik zit nu al met smart te wachten op wat hij voor ons in petto heeft.

De avond is dus op dinsdag 18 december om 20:00 uur in Café Becoloth, Rozemarijnstraat 3 te Boxtel.

En ook belangrijk: eet niet teveel, of liever helemaal niets, want er is snert (gemaakt door Joost en Ingrid) en oliebollen (door Robbert) genoeg voor een heel bataljon.

En als laatste: ook al heb je geen verstand van DS-onderdelen, het is toch leuk als je komt. Het motto van de avond is: je kunt maar één keer winnen. Dus als je lang genoeg meedoet, win je altijd een keer.

Loading…
Loading…

Bienvenue