Select your language

Najaarsrit

Nog even lekker rijden met regiogenoten, voordat onze auto’s weer de winterstalling weer in gaan. Dat is op zondag 16 oktober. We gaan dan een route rijden in West-Brabant: ten zuiden van Breda, waar we ook een gedeelte van België zullen aandoen. Start en finish zijn in de mooie omgeving van het Mastbos in Breda.
De route van 75 kilometer bestaat uit een aantal niet te lange etappes, met onderweg genoeg mogelijkheden om te pauzeren bij een horecagelegenheid of te stoppen in de natuur en de eigen picknickmand aan te spreken. Bij twee pauzelocaties zijn ook speeltoestellen voor de jeugd en wandelmogelijkheden.

Schrijf je in door een e-mail te sturen naar regio-zuid@citroeniddsclub.nl
Details over deelname aan de rit volgen na inschrijving.

Abonneren op updates

Leden van de regio Zuid kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zuid aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zuid. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

 

 

Loading…
Loading…

Bienvenue