Select your language

Najaarsrit Regio Zuid

Voor wie de toerrit van Citro-Classica te ver vindt, biedt regio Zuid een regionale rit aan op zondag 26 September. Nog eenmaal samen met onze godinnen op pad, voordat de herfst weer invalt.

Deze vindt plaats in midden-Brabant. We ontmoeten elkaar in Son en vertrekken dan voor een rit van zo’n 90km westwaarts en eindigen dan in de omgeving van Waalwijk. Na afloop van de voorjaarsrit dit jaar ontvingen we positieve feedback van de deelnemers, dus aan de formule hebben we weinig veranderd.

COVID

Op dit moment lijken er weer verdergaande versoepelingen te komen van de overheid. Bovendien is iedereen die wil nu ook gevaccineerd. Toch kunnen er nog steeds beperkingen gelden in de horeca omtrent aantal personen en onderlinge afstand.

Pauzeren onderweg

Er zijn geen stops ingepland in de route, maar ieder kan naar eigen inzicht even een pauze inlassen. Dat kan bij een café- of restaurantterras, of in de natuur. Voor het laatste geval, neem enkele tuinstoeltjes mee en een picknickmand. Als de weergoden ons goed gezind zijn komt het allemaal goed!

Eindlocatie

We eindigen op een locatie waar er veel parkeerruimte is en waar ieder voor eigen rekening nog een drankje of een borrelhapje kan bestellen. De terrascapaciteit is redelijk groot maar niet onbeperkt. Graag sluiten we af met z’n allen, maar garanties kunnen we niet geven.

Deelname

Opgeven voor deze najaarsrit is mogelijk door middel van een e-mail te sturen naar: a.g.kerkhoff@kpnmail.nl

Vermeld daarbij:
– naam
– woonplaats
– mobiel telefoonnummer
– auto type/uitvoering
– kenteken
– aantal personen

Na aanmelding ontvang je later een bevestigingsmail. Enkele dagen voor  26 september ontvang je een e-mail met de exacte startlocatie en verzameltijd et cetera.

Kosten

Geen. Ieder betaalt zijn/haar eten/drinken bij start en finish zelf.

Loading…
Loading…

Bienvenue