Molentocht

Zaterdag 24 september 2022

Op deze zaterdag maken we een tocht langs diverse molens in Noordoost-Friesland. Onderweg stoppen we twee keer. Eén keer om een molen te bezoeken en één keer om een kopje koffie/thee te drinken al dan niet met iets erbij. Een bezoekje aan een plek waar Amerikaanse sleeën (auto’s) staan opgesteld zit er misschien in. Op dit moment is dat nog niet zeker. Op het eindpunt is het ook nog mogelijk om een molen van binnen te bekijken. Voor diegenen die dat willen sluiten we de dag af met een etentje. We vertrekken van de carpoolplaats van Marum bij afrit 32 op de A7
Groningen – Drachten. Let op: verzamelen op de carpoolplaats tegenover Powerplus en niet die tegenover het benzinestation. Komend vanuit de richting Groningen dus eerst de A7 onderdoor om bij het verzamelpunt te komen. Vertrektijd wordt later bekend gemaakt.

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Noord kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Noord aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Noord. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue