Select your language

Met de DS de boer op seizoen 3

Zondag 24 september 2023
Met de DS de boer op seizoen 3

Ook deze keer rijden we weer met onze DS’en bij verschillende interessante boerenbedrijven langs om een kijkje te nemen. Deze keer is er een extra leuke start van de dag! We beginnen op de boerderij van boerin Agnes. Bekend van het tv-programma Boer zoekt vrouw.
Natuurlijk hebben we onderweg ook weer een gezellige picknick gepland! Daarna rijden we door naar een familiebedrijf dat al meer dan 150 jaar bestaat. Deze boeren laten ons graag zien waarmee ze bezig zijn. Op dit bedrijf werken ze duurzaam, met respect voor mensen, omgeving en milieu. Daarbij passen de verschillende takken en activiteiten van het bedrijf. Van oudsher is het een akkerbouwbedrijf met zetmeelaardappelen, suikerbieten en granen. Daarnaast telen ze consumptieaardappelen, uien en tulpen. We gaan het allemaal zien en last-but-not-least, we rijden natuurlijk langs prachtige wegen van de ene naar de andere boerderij!

Start: Het Hof van Parijs (9403 DA) in Assen. Vertrek: 10:30 uur.

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Noord kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Noord aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Noord. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

 

 

Loading…
Loading…

Bienvenue