Select your language

Meerdaagse toerrit door Eifel en Mosel

Zondag 27  augustus t/m vrijdag 1 september
Toerrit Eifel/Mosel)

De kogel is door de kerk. We hebben Marco Groothoff bereid gevonden om een meerdaagse toerroute te maken voor de leden van de Citroën ID/DS Club Nederland. Marco heeft zijn sporen al verdiend bij andere autoclubs, waarvoor hij ook toertochten uitgezet heeft.
De rit moest van het regiobestuur aan enkele voorwaarden voldoen: niet ál te ver weg: 400 kilometer van Zuid-Nederland is ver genoeg en niet in de directe omgeving van regio Zuid.
We gaan van zondag 27 augustus tot en met vrijdag 1 september naar Duitsland naar de plaats Wittlich (Eifel/Mosel). Dit is ongeveer drie en een half uur rijden. Het hotel waar we verblijven is Vulcano Lindenhof.

Marco heeft vier routes gemaakt voor maandag tot en met donderdag. Deze gaan telkens naar een andere richting: het noorden, zuiden, oosten en westen. Als je de hele route rijdt heb je op een dag ongeveer 250 kilometer gereden. Maar je kunt ook de route afsnijden of ergens anders naar toe gaan.
De kosten zijn geschat op € 650,- per persoon. Je krijgt hiervoor vijf overnachtingen in het hotel, inclusief ontbijt en 3-gangendiner.
Daarbij zit inbegrepen naast het ontbijt en 3-gangendiner: een routeboek, GPX voor als je met navigatie wilt rijden, een rallyschildje voor op de auto. Uiteraard zijn ook leden uit andere regio’s dan Brabant uitgenodigd.

Voor meer informatie of aanmelden: Mark van der Zander (regiocoördinator), e-mail: regio-zuid@citroeniddsclub.nl

Abonneren op updates

Leden van de regio Zuid kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zuid aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zuid. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue