Select your language

Magazijnnieuws

Partnergarage Hagen en Schildkamp in Zeewolde heeft besloten het bedrijf op een kleinere schaal voort te zetten. Hierdoor ontstond voor hen de noodzaak afscheid te nemen van een grote partij tweedehands onderdelen.

Eigenaar Peter Bakker en het Magazijn kwamen tot overeenstemming voor overname van deze partij. Na wat rondmailen is het gelukt een extra groep leden in te zetten voor de verhuizing. Op 15 en 16 april zijn we er in geslaagd twee grote containers te laden en met een bus en een aantal aanhangers op en neer te rijden naar Tull en ’t Waal. Zaterdagavond waren de containers vol en stond er al een gigantische hoeveelheid onderdelen, vooral plaatwerk (ca. 200 stuks), in het magazijn. Wat hebben we zoal gekocht: deuren, voor- en achterschermen, motorkappen, kofferkleppen, daken, voor- en achterbumpers, (pallas) sierstrips, rubbers, interieurdelen, ruiten, voor- en achterwielophanging, aandrijfassen, versnellingsbakken, motoren, carburateurs, injectieonderdelen, dakranden, snippen etc., etc. Te veel om op te noemen. Bovendien hebben we een van de bruggen van Peter aangekocht om op de magazijnlokatie meer technische ondersteunig te kunnen geven.
Wij willen we ieder bedanken die geholpen heeft met de verhuizing van ‘het partijtje onderdelen’: Kees, Max, Rob, Ton, Willem, Hans, Rob, Ian, Chris, Marco, Harry, Peter, Albert Jan, Geert en Eertwijn. Perfecte planning, grote inzet, in twee dagen een heel grote klus geklaard, chapeau! Peter Bakker, ook bedankt voor de (heftruck)hulp, de koffie en de mooie verhalen.

Lees hier meer over het magazijn.

Loading…
Loading…

Bienvenue