Magazijnnieuws

Openingen

Het Magazijn is elke dinsdagavond open van 19.00 – 21.30 uur. Informatie over verkrijgbaarheid van onderdelen en prijzen is per mail op te vragen (magazijn@citroeniddsclub.nl). We zijn gedurende de openingstijden telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06 – 5240 3580.

CitroMobile


Natuurlijk zijn we ook dit jaar op 6 en 7 mei aanwezig bij CitroMobile. We nemen maar een klein deel van ons assortiment mee. Wil je er zeker van zijn dat we datgene bij ons hebben dat je nodig hebt dan kun je tot en met donderdag 4 mei je bestelling opgegeven op ons mailadres magazijn@citroeniddsclub.nl.

Vering


Dat we bollen vullen zal bekend zijn. Ook verkopen we gelaste- en deelbare bollen, voorraadbollen en remaccu’s. Deelbare bollen kunnen we ook voorzien van nieuwe membranen. Daar omheen is echter veel meer verkrijgbaar. Gereviseerde veercilinders (Citrotech), lekzakken, veercilinderstangen, de kogels die het scharnier vormen tussen de stangen en kogelhuis en de veren (NOS) die de verbinding borgen.

Verder


In onze omvangrijke voorraad tweedehands onderdelen is alles verkrijgbaar met betrekking tot bumpers. Bumperdelen, (stoot)rubbers, ophangingsonderdelen, verbindingsstukken etc., voor oude en nieuwe types.
Voor het sleutelwerk lenen we tegen een geringe vergoeding de originele door Citroën in de werkplaatshandboeken voorgeschreven gereedschappen uit

Magazijn-Service en technische hulp


We zijn de elke dinsdagavond open. Dus ook de magazijn-service en de technische hulp zijn dan beschikbaar.
Bollen testen is gratis, bollen vullen voor een bescheiden bedrag. Ook vervangen we de membranen van de deelbare bollen. Inlassen van overzetplaatwerk in uw deuren en schermen. Namaken van hydraulische leidingen en natuurlijk de gratis reparatieservice voor de dashboardklokjes. De imitatieklokjes zijn overigens weer volop verkrijgbaar voor zowel het oude type met verchroomde rand als het nieuwe type met zwarte rand. Verder natuurlijk altijd gratis advies en koffie.

Tot ziens bij het Magazijn!