Magazijnnieuws

Openingen

Het Magazijn is elke dinsdagavond open van 19.00 – 21.30 uur. Informatie over verkrijgbaarheid van onderdelen en prijzen is per mail op te vragen (magazijn@citroeniddsclub.nl). We zijn gedurende de openingstijden telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06 – 5240 3580.

Gelukkig Nieuwjaar!

Het magazijn team wenst u een gelukkig en voorspoedig nieuw jaar. We hebben het afgelopen jaar heel veel tijd gestoken in het reorganiseren van de voorraad en het maken van ruimte voor stallers. Ook de faciliteiten voor de technische ondersteuning aan de leden heeft veel ontwikkeling doorgemaakt, zodat we u op dit punt het komende jaar nog beter van dienst kunnen zijn. Er staat een brug, er komt nog een brug, er is apparatuur om verlichting af te stellen, banden te wisselen en te balanceren. Kortom we zijn klaar voor een nieuw jaar.

Gebeiteld zitten

Dat kan op de gebruikte achterbanken in ons assortiment. Lichtbruin leer, donkerbruin leer, zwart leer, bordeauxrode stof, oker, bruin skai. Op de afbeeldingen de zittingen, van de meeste kleuren hebben we ook de rugleuningen (ook nog zwart skai).
Naast zittingen hebben we ook gebruikte bekledingsdelen. Onder meer voor- en achtermatten, dorpelbekleding. Ook een volledige set cobalt blauw. In deze kleur ook nog een NOS-voormat!

En verder

Nog maar eens aandacht voor wat glimmend spul: nieuwe productie inliggende klinken en slotvangers (verchroomd en mat beschikbaar) en NOS opliggende klinken. Binnendeurgrepen hebben we verchroomd in nieuwe aanmaak en kunstof, in diverse versies, tweedehands.

Magazijn-Service en technische hulp

We zijn de elke dinsdagavond open. Dus ook de magazijn-service en de technische hulp zijn dan beschikbaar.
Bollen testen is gratis, bollen vullen voor een bescheiden bedrag. Ook vervangen we de membranen van de deelbare bollen. Inlassen van overzetplaatwerk in uw deuren en schermen. Namaken van hydraulische leidingen en natuurlijk de gratis reparatieservice voor de dashboardklokjes. Verder natuurlijk altijd gratis advies en koffie. U kunt bij ons contant of met PIN betalen.

Tot ziens bij het Magazijn!