Magazijnnieuws

Het magazijn is elke dinsdagavond open van 19:00 – 21:30 uur. Informatie over verkrijgbaarheid van onderdelen en prijzen is per mail op te vragen (magazijn@citroeniddsclub.nl). We zijn gedurende de openingstijden telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06  5240 3580.

Opruiming versnellingsbakken!

Het magazijn ruimt op: tweedehands 4-bakken. Een selectie van onze tweedehandsvoorraad is beschikbaar. Het staat je vrij de bak van je keuze zo uitgebreid mogelijk te beoordelen. We geven echter geen garantie en nemen ook niet terug. De prijs is er naar: 40 euro per stuk. We hebben gebruikte bakken van alle typen: voor lange- en korte slag motoren, hydrauliek, mechaniek, 4- en 5 bakken. Alleen de 4-bakken voor de korte slag motoren (NT) doen mee met deze actie.

Het magazijn levert ook gereviseerde versnellingsbakken van Harry Martens. Op dit moment hebben we een 5-versnellingsbak op voorraad.

Magazijn-Service en technische hulp

We zijn de elke dinsdagavond open. Dus ook de magazijn-service en de technische hulp zijn dan beschikbaar.
Bollen testen is gratis, bollen vullen voor een bescheiden bedrag. Ook vervangen we de membranen van de deelbare bollen. Inlassen van overzetplaatwerk in uw deuren en schermen. Banden wisselen en balanceren. Namaken van hydraulische leidingen en natuurlijk de gratis reparatieservice voor de dashboardklokjes. Verder natuurlijk altijd gratis advies en koffie. Je kunt bij ons contant of met PIN betalen.

Stem technische hulp af voordat u komt.

Tot ziens bij het Magazijn!