Magazijnnieuws

foto Rob Hoen

In verband met de lockdown als gevolg van de Coronapandemie is er geen magazijnbezoek mogelijk. Wel kan kan er bij het magazijn uitsluitend via e-mail besteld worden. Een vraag stellen, advies vragen of een bestelling doen kan alleen via dit e-mailadres: magazijn@citroeniddsclub.nl
De onderdelen worden dan opgestuurd. Voor onderdelen die te groot of te zwaar zijn wordt in overleg een oplossing gezocht. Er is dus geen reguliere dinsdagopening van het magazijn gedurende de lockdown. Telefonisch bereikbaarheid is er nu dus ook niet op telefoonnummer 06  5240 3580.
Leden die zich abonneren op magazijnnieuws krijgen updates aangaande de openstelling van het magazijn van de Citroën ID/DS Club Nederland automatisch in hun mailbox.

Bedankt voor uw medewerking en begrip, excuus voor het ongemak.

Medewerkers magazijn

 

Reparatieplaatwerk

Het magazijn heeft een steeds groter assortiment aan reparatiedelen voor de carrosserie en het chassis. Nieuw in het assortiment zijn reparatiedelen, links en rechts, voor de hoedenplank (de hele hoedenplank is op aanvraag leverbaar), daarnaast reparatiedelen voor de binnen- en buitenzijde C-stijl en het verticale profiel voor plaatsing van de achterruit.Daarnaast zijn er zeer veel andere reparatieplaatwerkdelen beschikbaar: longeron-delen, dorpels, deurbakken, voorschermreparatiedelen, dwarsbalken voor de snip (geschroefde- en gelaste versie), dakranddelen, profielen voor plaatsing van de voorruit, bodemdelen van voor tot achter (motorplaat tot kofferbodem), deurrubberhouders, B- en C-stijl reparatiedelen, schelpjes, regengoten, achterpaneel kofferruimte, bumpersteunen, binnenpanelen kofferruimte voor berline en break, en nog veel meer.

Magazijn-service en technische hulp

Ook de magazijn-service en de technische hulp zijn tijdelijk door Corona niet beschikbaar. Zodra de lockdown voorbij is, kunt u terecht voor het gratis testen van veerbollen en het vullen voor een bescheiden bedrag. Of het inlassen van overzetplaatwerk in uw deuren en schermen of het namaken van hydraulische leidingen. Verder is er dan natuurlijk altijd gratis advies en koffie. Je kunt bij ons contant of met PIN betalen.

Tot ziens bij het magazijn in coronavrije tijden!

Loading…
Loading…

Bienvenue