Magazijnnieuws

Openingen

Het Magazijn is elke dinsdagavondopen van 19:00 – 21:30 uur. Informatie over verkrijgbaarheid van onderdelen en prijzen is per mail op te vragen (magazijn@citroeniddsclub.nl). We zijn gedurende de openingstijden telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06 5240 3580.

Draagarmen

Vorige maand werden in la Bombe Citroën tips gegeven over de vervanging van de lekzak en de kogel van de veercilinderstang. Onnodig te zeggen dat het magazijn alle onderdelen op voorraad heeft die hierbij een rol kunnen spelen: lekzakken, veercilinderstangen, de kogels en de houders van de kogels, de borgpen die de kogelhouder verbindt met de veercilinderstang en de stofhoes.
Als je dan toch bezig bent ter hoogte van de draagarmen is er ook een goede gelegenheid de staat van de uitslagrubbers van de draagarmen te controleren. Meestal zijn die nogal ingedrukt (plat), soms helemaal weg. Vooral bij de achterste draagarmen kunnen de schotels voor de ronde berline uitslagrubbers vergaan zijn en ditzelfde kan het geval zijn met de chassis-aanslagplateau’s die op de buitenzijde van het binnenscherm gelast zijn. Op bijgaande afbeelding is alles te zien dat te leveren is ter vervanging. Kleine toelichting:
De ronde aanslagrubbers zijn voor de berline-modellen (rond en puntig voor achter, rond en platter voor de voorzijde), de vierkante aanslagrubbers zijn voor de break-modellen (met twee draadeinden voor achter, met één pen in twee diktes van het rubber – onder en boven zijn verschillend – voor de voorzijde).

Magazijn-Service en technische hulp

We zijn de elke dinsdagavond open. Dus ook de magazijn-service en de technische hulp zijn dan beschikbaar.
Bollen testen is gratis, bollen vullen voor een bescheiden bedrag. Inlassen van overzetplaatwerk in uw deuren en schermen. Namaken van hydraulische leidingen. Verder natuurlijk altijd gratis advies en koffie. Je kunt bij ons contant of met PIN betalen.

Tot ziens bij het Magazijn!