Magazijnnieuws

Openingen

Het Magazijn is elke dinsdagavond open van 19:00 – 21:30 uur. Informatie over verkrijgbaarheid van onderdelen en prijzen is per mail op te vragen (magazijn@citroeniddsclub.nl). We zijn gedurende de openingstijden telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06  5240 3580.

Nieuwe artikelen

Pallas kofferbakscharnieren zijn vaak ‘gepit’. Poetsen helpt niet, het verchroomde materiaal is te ver aangetast. Nieuw aangemaakte Pallas-kofferklepscharnieren zijn vanaf nu leverbaar. Daarnaast zijn ook Pallas C-stijl bordjes en Pallas B-stijl plaatjes in nieuwe aanmaak leverbaar. Later, nu nog niet beschikbaar, komen er ook non-Pallas C-stijl bordjes en B-stijl plaatjes.
De aluminium non-Pallas kofferbakscharnieren hebben we in grote aantallen tweedehands beschikbaar. Roest is hier geen probleem en poetsen werkt goed, maar er kan sprake zijn van gebroken draadeindjes. Tweedehands Pallas-kofferbakscharnieren zijn er ook genoeg, maar niet in betere staat dan wat je wilt vervangen.

CitroMobile

Deze la Bombe Citroën verschijnt vlak voor CitroMobile. Het magazijn zal dit jaar niet met het uitgebreide assortiment aanwezig zijn. Wel is het mogelijk bestellingen mee te nemen. Laat het ons zo spoedig mogelijk weten indien we spullen voor je mee moeten nemen naar de beurs. Bestellingen naar het mailadres magazijn@citroeniddsclub.nl.

Magazijn-Service en technische hulp

We zijn elke dinsdagavond open. Dus ook de magazijn-service en de technische hulp zijn dan beschikbaar.
Bollen testen is gratis, bollen vullen voor een bescheiden bedrag. Inlassen van overzetplaatwerk in uw deuren en schermen. Namaken van hydraulische leidingen. Verder natuurlijk altijd gratis advies en koffie. Je kunt bij ons contant of met PIN betalen.

Tot ziens bij het magazijn!