Magazijnnieuws

Coronavirus

In verband met het Coronavirus is het magazijn vooralsnog gewoon geopend op dinsdag 17 maart. Van week tot week wordt bekeken of het magazijn geopend zal zijn. Hierbij zijn de adviezen en richtlijnen van het RIVM vigerend. Kijk op deze website voor de actuele ontwikkelingen voordat je besluit naar het magazijn te komen.

Openingen

Het magazijn is elke dinsdagavond open van 19:00 – 21:30 uur. Informatie over verkrijgbaarheid van onderdelen en prijzen is per mail op te vragen (magazijn@citroeniddsclub.nl). We zijn gedurende de openingstijden telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06  5240 3580.

Reparatieplaatwerk

Het magazijn heeft een steeds groter assortiment aan reparatiedelen voor de carrosserie en het chassis. Nieuw in het assortiment zijn reparatiedelen, links en rechts, voor de hoedenplank (de hele hoedenplank is op aanvraag leverbaar), daarnaast reparatiedelen voor de binnen- en buitenzijde C-stijl en het verticale profiel voor plaatsing van de achterruit. De locatie van deze delen is met de ovale omlijning aangegeven op bijgaande tekening.
Daarnaast zijn er zeer veel andere reparatieplaatwerkdelen beschikbaar: longerondelen, dorpels, deurbakken, voorschermreparatiedelen, dwarsbalken voor de snip (geschroefde- en gelaste versie), dakranddelen, profielen voor plaatsing van de voorruit, bodemdelen van voor tot achter (motorplaat tot kofferbodem), deurrubberhouders, B- en C-stijl reparatiedelen, schelpjes, regengoten, achterpaneel kofferruimte, bumpersteunen, binnenpanelen kofferruimte voor berline en break, en nog veel meer. De nummers van beschikbare delen voor dit deel van de DS zijn in bijgaande tekening omcirkeld.

Magazijn-service en technische hulp

We zijn elke dinsdagavond open. Ook de magazijn-service en de technische hulp zijn dan beschikbaar.
Bollen testen is gratis, bollen vullen voor een bescheiden bedrag. Inlassen van overzetplaatwerk in uw deuren en schermen. Namaken van hydraulische leidingen. Verder natuurlijk altijd gratis advies en koffie. Je kunt bij ons contant of met PIN betalen.

Tot ziens bij het magazijn!