Magazijnnieuws

Openingen

Het Magazijn is elke dinsdagavond open van 19.00 – 21.30 uur. Informatie over verkrijgbaarheid van onderdelen en prijzen is per mail op te vragen (magazijn@citroeniddsclub.nl). We zijn gedurende de openingstijden telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06  5240 3580.

Najaarsevenement

Natuurlijk is het magazijn aanwezig op het najaarsevenement op het Fort Wierickerschans op zondag 16 september. De ervaring leert dat de verkopen op het najaarsevenement erg meevallen. We gaan dus niet al te veel meenemen. Laat het ons weten als je bijzondere wensen hebt. Bestellingen die uiterlijk maandag 10 september bij ons binnen zijn kunnen we meenemen naar het evenement. Maak gebruik van deze mogelijkheid!

Banden

Onze bandenactie in mei/juni was een groot succes. De aangeboden 185 HR 15 XVS banden waren snel uitverkocht. Inmiddels hebben we het hele scala aan banden weer aangevuld. Op dit moment zijn de volgende banden beschikbaar:
Michelin 185 HR 15 XVS
Michelin 180 HR 15 XAS
Michelin 165 HR 15 XAS
Michelin 165 R 400 X
Michelin binnenbanden zijn ook beschikbaar.
Voor montage op de velg en balanceren rekenen we € 10,- per band. Als je je velgen niet los meeneemt moet je ze zelf van de wagen halen en weer monteren.

Magazijn-Service en technische hulp

We zijn de elke dinsdagavond open. Dus ook de magazijn-service en de technische hulp zijn dan beschikbaar.
Bollen testen is gratis, bollen vullen voor een bescheiden bedrag. Ook vervangen we de membranen van de deelbare bollen. Inlassen van overzetplaatwerk in uw deuren en schermen. Banden wisselen en balanceren. Namaken van hydraulische leidingen en natuurlijk de gratis reparatieservice voor de dashboardklokjes. Verder natuurlijk altijd gratis advies en koffie. Je kunt bij ons contant of met PIN betalen.

Stem technische hulp af voordat u komt.

Tot ziens bij het Magazijn!