Select your language

Lezing Slapende Schoonheden

Lezing Regio West: Slapende Schoonheden door Ard en Arnoud op de Weeg

Presentatie over de Dovaz-collectie door vader en zoon Ard en Arnoud op de Weeg. Begin jaren tachtig werd de oldtimerwereld opgeschud door de schuurvondst van de eeuw: de Slapende Schoonheden-collectie. Zij zijn in 2006 begonnen met het traceren van de complete collectie. Wat is er met de auto’s gebeurd? En waar zijn de auto’s nu? Ard en Arnoud hebben enkele boeken geschreven over deze speurtocht en andere bijzondere oldtimerverzamelingen en zullen de boeken ook mee nemen.

Woensdag 23 maart 2022
Locatie: Het Kievitsnest
Adres: Navigeer naar Sterrenweg 1, Berkel en Rodenrijs, Dan sta je tegenover de ingang van de zaal.
Zaal open: 19:30 uur, aanvang 20:00 uur.

Er is gratis koffie, thee, frisdrank en een 0% biertje.
En er is ruime parkeergelegenheid.

Vanwege de eisen voor corona-ventilatie zullen een paar deuren naar buiten open blijven staan. Bij koud weer dus voldoende warm kleden.

Graag tot ziens,
Regioteam West

Abonneren op updates

Leden van de regio West kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio West aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio West. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue