Select your language

Lezing rallyrijden

Donderdag 9 november

Op donderdag 9 november 2023 geeft Mischa Bart een lezing over rallyrijden. Hij vertelt over zijn belevenissen als rallyrijder en is een zeer ervaren navigator/rijder. Mischa heeft met zijn partner(s) diverse prijzen in de wacht gesleept, dus je kan wel stellen dat hij het spelletje goed beheerst.

Hij heeft niet alleen meegedaan aan Le Citron Pressé, ook aan rally’s dichter bij huis zoals onder andere De Woeste Noord-Wester en de Midwinterclassic. Mooie uitdagende ritten door bekend gebied met toch weer veel onbekende weggetjes en de laatste twee zijn een fenomeen in Noord-Holland. Hoewel Le Citron Pressé in Frankrijk wordt gereden, wordt hij in Noord-Holland bedacht. De kennis over navigatietechnieken, de voorbereiding van een DS en tips en trucs wil hij graag met ons delen. Lijkt het je wat, kom dan op donderdag 9 november naar de Noordervaart 198 in Stompetoren.
De inloop is om 19:45 uur en we starten om 20:00 uur.
Navigatie naar locatie via Google Maps.

Abonneren op updates

Leden van de regio Noord-Holland kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Noord-Holland aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Noord-Holland. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue