Select your language

Lezing Bert Blacquière

Donderdag 18 januari

Lezing door Bart Blacquière. Hij is medeoprichter van onze club en is hevig besmet met het Citroën-virus. Hij komt ons onder meer vertellen (visueel ondersteund door veel fotomateriaal) over deze besmetting, die leidde tot de aankoop van vele Citroëns en Panhards en uiteindelijk resulteerde in de restauratie van onder andere een DS cabriolet. Dat belooft veel moois!

Locatie
Museum Soest
Steenhoffstraat 46
Soest
Navigatie via Google Maps
Aanvang 20:00 uur

Als je de linker oprit neemt (bordje Gildehuis) vind je parkeerruimte. We nodigen je uit om de prachtige zware deuren van de hoofdingang te nemen om vervolgens via de rechterkant naar onze lezingruimte te lopen. De deur van het museum sluit om 20:15 uur. Bel a.u.b. aan/klop op het raam, als je later aankomt.

Bert Blacquière

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Midden kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Midden aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Midden. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue