Select your language

Kofferbakverkoop, BBQ en kamperen

11 en 12 juni: kofferbakverkoop, BBQ en kamperen bij Huub in ‘t Zandt te Grubbenvorst

Het kan eindelijk weer, het jaarlijkse kampeerweekeinde bij Huub in ‘t Zand! Grubbenvorst ligt vlakbij de snelweg bij Venlo en is dus snel te bereiken. Van heinde en ver komen honderden mensen genieten van de ongedwongen sfeer. Meteen als je het terrein op rijdt zie je de beroemde DS op ballen zweven achter de heg, je bent op de juiste plek! Vaak staat zijn matzwarte DS cabrio voor de deur van zijn huis.

Daarachter ligt een imponerende verzameling originele DS-onderdelen; buiten en in een hal. Het moet al gek worden als Huub het na zijn jarenlange omzwervingen door Frankrijk het niet heeft. Alleen daarom is het bezoek het al waard! Diverse handelaren zijn ook aanwezig zodat je lekker kunt rondstruinen.
Op zaterdagavond is de beroemde en beruchte barbecue, vandaar de mogelijkheid om achterop het terrein te blijven slapen in tent, caravan of camper. Daar staan vaak verrassende exemplaren tussen zoals deze Knaspe caravan die uitdraaibaar is! Op zondag is de kofferbakverkoop. Iedereen is van harte welkom om daar zijn overtollige onderdelen te verkopen.

Entree: gratis
BBQ en drankjes: op eigen kosten
Kamperen: op eigen kosten. Nadere informatie volgt.
Aanmelden gaat via euro.californie@gmail.com
Adres: Californiëweg 12 te Grubbenvorst
We hopen weer vele leden van Midden- en Zuid-Limburg te ontmoeten. Uiteraard zullen leden van andere regio’s en niet leden ook aanwezig zijn.

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Midden- en Zuid-Limburg kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Midden- en Zuid-Limburg aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Midden- en Zuid-Limburg. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue