Select your language

Kastelentocht Friesland

Zondag 12 mei

Kastelen in Friesland noem je stinten of states en daar zijn er meer dan 50 van in deze provincie. Deze dag gaan we vijf hiervan bewonderen. Onderweg rijden we langs pittoreske dorpjes en landweggetjes.

We beginnen de route met twee koppen koffie of thee met iets erbij. We krijgen een inleiding en hierna kunnen we de state of de tuin dan op eigen gelegenheid bekijken. Als we uitgekeken zijn beginnen we aan onze tocht. Als het niet regent is er onderweg een picknick. Je moet daarvoor wel zelf iets meenemen. Een stoel of kleedje is ook wel handig. We eindigen in Veenklooster of vlak daarbij.

Locatie: De Dekema State in Jelsum, volg de bordjes naar P3 waar alle auto’s mooi bij elkaar kunnen staan en loop dan naar de state.

Aanvang 10.30 uur

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Noord kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Noord aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Noord. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue