Select your language

Kampeerweekend Langedijke

Kampeerweekend, 5 t/m 7 juli 2019 in Langedijke

Dit jaar gaan we, als voorloper op het kamperen bij La Ferté Vidame (100 jaar Citroën) een weekend naar Langedijke in Friesland. Onze clubleden Jan Peter, Geke en Johan hebben voor het bestuur Regio Noord, het hieronder staande kampeerweekend voorbereid en geregeld:

Op Natuurcamping de Buitenplaats krijgt u een zeer ruime plaats, die op natuurlijke wijze is aangebracht. Er wordt speciaal voor u een cirkel op maat gemaaid en daarom staat uw tent, caravan en DS/ID. Altijd tussen wuivend gras, weidebloemen en fruitbomen. Er zijn negen plaatsen met stroom (4A).  Je kijkt op een schapenweide met daarachter een vrij veld. De kosten voor de camping zijn € 10 per persoon, per nacht (kinderen € 6) inclusief toeristenbelasting. Overige kosten: elektra € 4 per nacht, hond € 3 per nacht.

Opgeven kan met een inschrijfformulier, te verkrijgen via regio-noord@citroeniddsclub.nl. Er dient vooraf betaald te moeten worden, omdat wij dit ook bij de camping moeten doen. Op zaterdagmiddag komt er een toertocht om de mooie omgeving te verkennen.

Zaterdagavond zal Nicole voor ons koken met verse producten uit de regio, het wordt een Frans buffet genaamd L’art de la Table. Bestaande uit onder meer uiensoep/diverse stokbroden/salades/Franse kazen/Franse worst/ratatouille/dessert. De kosten hiervoor bedragen € 17 per persoon en dit dient contant met Nicole te worden afgerekend. Ieder dient zelf zijn eigen drankjes te regelen. Indien het regent kunnen we gebruik maken van de kapschuur. Een beperkt kampvuur (korven zijn aanwezig) is toegestaan, wel zelf hout meenemen.

Het adres van de camping is Haerdijk 4, 8425 SR Langedijke.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue