Select your language

Kampeerweekend

Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni
Kampeerweekend in Gaasterland op camping Welgelegen

Ook in 2023 organiseren we het traditionele kampeerweekend en deze keer in het Friese Gaasterland tussen Workum en Hindelopen in. Er zijn twee velden met tien kampeerplaatsen beschikbaar met stroom, maar ook een aantal trekkershutten.
Er zijn verse broodjes verkrijgbaar en voor vrijdagavond is het mogelijk pizza’s te bestellen. Voor zaterdag is er een uitgebreide BBQ gepland. En natuurlijk kan een kampvuur niet ontbreken. We zijn te gast bij Cobie Harkema,Ryan en Ian. Kijk op de website van deze camping voor meer informatie. Uiteraard zal er zaterdagmiddag een tochtje door de omgeving worden gereden en ’s avonds een gezamenlijke maaltijd worden georganiseerd. Opgeven of voor vragen graag contact opnemen via: regio-noord@citroeniddsclub.nl Hier kun je een aanmeldingsformulier en details aanvragen.
Adres: Lange Leane 11
8711 HK Workum

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Noord kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Noord aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Noord. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue