Select your language

Kampeerweekend

 19-21 augustus 2022

Ook dit jaar hebben wij weer een kampeerweekend gepland. We zijn van plan op van 19 t/m 21 augustus te gaan kamperen op Wijngaard en Minicamping Elanova in Vorden (in de Achterhoek). Voor sommigen niet geheel onbekend omdat we daar enkele jaren geleden ook al te gast waren.

Om verdere activiteiten te kunnen plannen is het voor ons uiteraard handig als we weten op hoeveel plekken/personen we kunnen rekenen. Geef je daarom zo spoedig mogelijk op want het aantal plaatsen is niet onbeperkt (minicamping). Mocht je al vooraf willen genieten van de locatie, bezoek dan de website van de camping.
Opgeven kan door een e-mail te sturen naar ledoux64@zonnet.nl met vermelding van het aantal personen. Nadere informatie over planning (barbecue en dergelijke) volgt uiteraard, dus houd de agenda in de gaten.

Team regio Arnhem

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Arnhem kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio . Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Arnhem aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Arnhem. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue