Select your language

Bezoek collectie Joop Stolze en Keringshuis

Zaterdag 26 augustus gaan we eerst op bezoek bij een prachtige collectie oldtimers van verzamelaar Joop Stolze om vervolgens in de middag het Keringshuis (publiekscentrum water) te bezoeken in Hoek van Holland. De entree voor volwassenen is €2.50,-. Voor reserveren voor de  instap-rondleiding zie de website van het Keringshuis. Daar komen we te weten waarom onze Snoeken maar steeds op het droge te vinden zijn in plaats van in het water.
We verzamelen in Museum Soest om 10:30 uur. Zo kunnen we na een kop koffie of thee gezamenlijk richting het westen vertrekken.

Locatie: Museum Soest, gelegen aan de Steenhoffstraat 46 in Soest
Aanvang 10:30 uur

Als je de linker oprit neemt (bordje Gildehuis) vind je parkeerruimte. We nodigen je uit om de prachtige zware deuren van de hoofdingang te nemen om vervolgens via de rechterkant naar onze ruimte te lopen.

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Midden kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Midden aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Midden. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.
Loading…
Loading…

Bienvenue