Select your language

Verslag Regio Zeeland

Tekst Keesjan Keus

Woensdagavond 3 april 2024 was er wederom een sleutel/informatie-avond georganiseerd in de sleutelwerkplaats van een van onze leden. Het programma omvatte drie presentaties met de onderwerpen met de DS op vakantie, een animatiefilm over de werking van het onvolprezen hydraulisch systeem en tenslotte een korte instructiefilm voor monteurs over het ingebouwde hydraulische systeem in een Citroën Xantia.

Rob Maas presenteerde op interactieve wijze het onderwerp met de DS op vakantie. In verschillende rubrieken werden aandachtspunten besproken met betrekking tot carrosserie, motor, hydraulisch systeem, elektrisch systeem en welke reservedelen en gereedschap mee te nemen.

Willem Riegman gaf nader uitleg bij de animatie- en de instructiefilm. De presentaties eindigden met het het uitreiken van een drietal informatiebladen die gebruikt kunnen worden als naslagwerk over de onderwerpen behandeld in de presentatie met de DS op vakantie. Al met al een interessante  avond en met dank aan Rob en Willem werd de avond afgesloten met een drankje.

Loading…
Loading…

Bienvenue