Select your language

Gezocht: ledenadministrateur

Wisseling van de wacht

Onze ledenadministrateur Mark Postma werkt achter de schermen al weer een hele tijd voor de club. We zijn blij met zijn werk. Maar voor hem is het nu tijd voor iets anders. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe ledenadministrateur.

Wat doet een ledenadministrateur? Ledenadministratie klinkt voor sommigen wellicht als saai. Dat is maar hoe je het bekijkt. Het werk hangt samen met veel clubactiviteiten. Bijvoorbeeld het verwelkomen van nieuwe leden met een welkomstpakket per post, zorgen dat alle leden (ook de nieuwe leden) de eerstvolgende uitgave van het clubblad wordt toegezonden. En daarnaast de zorg voor een actuele ledenlijst voor regio’s en commissies waardoor ook de nieuwe leden betrokken kunnen worden bij de activiteiten van de club, zodat ze onderdelen voor hun DS kunnen kopen bij het magazijn, et cetera. En uiteraard hoort daar ook het uitschrijven van oude leden bij, samen met het actueel houden van de contactgegevens bij de levenscyclus van het lidmaatschap.

De vraag is: wie heeft er zin in wat voor de club te betekenen? Wie meldt zich aan? We hopen op een kandidaat die het werk een paar jaar wil doen. En als je daarna wilt stoppen, dan gaan we gezamenlijk zoeken naar opvolging. Je weet nu: ‘ja’ zeggen betekent niet dat je er de rest van je leven aan vastzit. We zien graag je reactie tegemoet. Voor vragen kun je terecht bij ledenadministrateur Mark en bij de secretaris. De contactgegevens zijn te vinden op deze pagina. We horen graag van je!

Het bestuur

Loading…
Loading…

Bienvenue