Select your language

Filmavond: Les choses de la Vie

Donderdag 15 februari

Heerlijke film van filmregisseur Claude Sautet uit 1970 met als hoofdrolspelers Michel Picoli en Romy Schneider. Een ondernemer van middelbare leeftijd krijgt een fataal auto-ongeluk op het moment dat hij eindelijk zijn keus heeft gemaakt tussen vriendin en echtgenote. In de laatste minuten voor zijn sterven trekt zijn leven aan hem voorbij… Na het verkeersongeval volgt een rit in een prachtige Citroën DS ambulance. Met fantastische flashbacks vanaf de brancard. De spectaculaire scène waarin de Alfa Romeo Giulietta Sprint crasht kostte tien dagen om te filmen. Aan het stuur zat stuntman Gérard Streiff.

Aanvang 20:00 uur
Inloop vanaf 19:45 uur

Locatie
Theater en Filmhuis De Cirkel
Anthonie Verherentstraat 1
Heemskerk

Let op! Vooraf aanmelden!

Lijkt het je wat om hier bij te zijn? Meld je dan aan door middel van een e-mail naar regio-noord-holland@citroeniddsclub.nl. In deze e-mail graag aangeven met hoeveel personen je komt. Je mag familie, vrienden en huisgenoten meenemen tot een maximum van 4 per lid (vermits 16 jaar). We hebben voor deze bijeenkomst een maximum gesteld van 60 personen en de toegang is gratis.

Abonneren op updates

Leden van de regio Noord-Holland kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Noord-Holland aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Noord-Holland. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue