Select your language

DS Pubquiz digitaal! (coronaproof)

DS Pubquiz digitaal!

12 november
Locatie: thuis in de luxe fauteuil
Aanvang 20:00 uur

Er zijn dit jaar een aantal bijeenkomsten niet doorgegaan door het coronavirus. De eerstvolgende bijeenkomst voor onze regio zou zijn op donderdag 12 november, dan staat een pubquiz gepland. We zijn op zoek gegaan naar mogelijkheden om deze quiz toch door te laten gaan.

Zoals je wellicht weet werken inmiddels veel medewerkers van bedrijven vanuit huis, dat blijkt prima te gaan. Dus hebben we gekeken naar mogelijkheden om de quiz in digitale vorm aan te bieden. Zo kan dit evenement toch doorgaan en wel vanuit je luxe zetel thuis!

Voor deze pubquiz maken we gebruik van de applicatie myQuiz en er kunnen maximaal 25 deelnemers uit onze regio meedoen. Er hoeft niets geïnstalleerd te worden, het werkt gewoon via je eigen webbrowser.

Een van onze regiobestuursleden, Esther Eijsink, heeft 50 vragen samengesteld. Deelnemers krijgen 45 seconden per vraag om deze te beantwoorden. Het juiste antwoord wordt direct daarna gegeven. Na een klein uurtje is de winnaar bekend en deze krijgt, na controle, een leuke prijs thuis gestuurd. Als je er mee akkoord gaat vermelden we de winnaar van de pubquiz op onze regiopagina op de website van de Citroën ID/DS Club Nederland.

Heb je zin om aan deze pubquiz mee te doen? Meld je uiterlijk tot en met zondag 8 november aan door een mail te sturen naar wilberteijsink@gmail.com

Je krijgt uiterlijk woensdag 11 november een bevestiging van de inschrijving met verdere instructies. Alvast succes toegewenst!

 

 

 

Loading…
Loading…

Bienvenue