Cursus Hydraulique

Op de zaterdagen 4 juni en 11 juni zal Herman Huis in ’t Veld de tweedaagse cursus Hydraulique verzorgen. Herman heeft in de afgelopen decennia vele leden van de DS-club de weg gewezen hoe het hydraulisch systeem van onze auto’s is opgebouwd en hoe dat als geheel samenwerkt. Herman doet dat op zijn eigen zeer karakteristieke manier.
We zijn van plan om beide cursus dagen integraal te op te nemen op video. Deze video kunnen we gebruiken om educatief in te zetten. Daarnaast is het ook een document voor later. En niet in de laatste plaats is het een vorm van eerbetoon aan Herman.

Wat

Herman zal de verschillende hydraulische componenten bespreken. Hoe zitten de componenten in elkaar en hoe werken ze samen om de unieke rijervaring mogelijk te maken.

Voor wie

De cursus is bedoeld voor ieder lid die zich wil verdiepen in de ins en outs van het hydraulisch systeem.

Voorkennis

Het helpt als je al enige kennis hebt van het systeem, maar Herman weet het zo te brengen dat ook iemand die blanco deelneemt met een schat aan kennis de cursus verlaat.

Wat leer je

Ben je en hydrauliek-expert aan het eind van de cursus? Vermoedelijk niet want het is echt heel veel informatie die Herman de revue laat passeren. Die hoeveelheid informatie laat niet toe om diep in te gaan op allerlei problemen die zouden kunnen ontstaan. Je zult wel veel beter begrijpen wat er aan de hand is wanneer zich onverhoopt een hydraulisch probleem voordoet.

Inschrijven

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar technischecommissie@citroeniddsclub.nl. Je ontvangt dan een betalingslink waarmee je het cursusgeld ad € 85,- kunt betalen. Na je betaling is je inschrijving definitief. Het bedrag is inclusief lunch op beide zaterdagen en het cursusboek.

Beschikbaarheid

Er zijn 10 plaatsen beschikbaar voor de cursus in juni. Bij meer aanmeldingen zullen we een wachtlijst aanleggen. Bedenk dat we op zaterdag 24 september en zaterdag 1 oktober wederom de cursus hydraulique organiseren. Deze wordt dan door Joris Mulder verzorgd.

Waar

De cursus wordt gehouden in de Salon van ons clubgebouw aan de Waalseweg 35A in Tull en ’t Waal. Deze is op beide dagen van 10:00 tot 16:15 uur. Ontvangst vanaf 09:30 uur.

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue