Select your language

Cursus 10.000 kilometerbeurt

Technische cursussen, najaar 2015
Cursus 10.000 kilometerbeurt in Regio Twente
De Technische Commissie van de Citroën ID/DS Club organiseert samen met de Regio Twente de cursus 10.000 kilometerbeurt. 

Je maakt kennis met alle facetten van een standaard 10.000 kilometerbeurt en in principe voer je alle activiteiten onder deskundige begeleiding van de Technische Commissie zelf uit. Er is voldoende ondersteuning aanwezig om te assisteren, ook als je er zelf niet uit zou kunnen komen. De cursus is speciaal voor die leden die zelf al klein onderhoud en kleine reparaties voor hun rekening nemen, maar waarvoor de stap naar regulier onderhoud net iets te groot of onbekend is.

De werkwijze is als volgt. Op de dag van de cursus wordt je met je ID of DS in Almelo verwacht. Het is de bedoeling dat je zelf je auto een 10.000 kilometerbeurt geeft. Sommige zaken worden voorgedaan, bij andere zaken krijg je assistentie. Je werkt met tweetallen aan twee auto’s. Per tweetal is er ondersteuning van één begeleider. Zoals de ervaring tot nu toe heeft geleerd is er voldoende begeleiding en is er net voldoende tijd om aan het einde van de dag met een ID of DS met uitgevoerde 10.000 kilometerbeurt weer huiswaarts te keren.

Deelnemen

Deelnemers aan een eerdere cursussen 10.000 kilometerbeurt noemden de volgende waardevolle aspecten:
• eindelijk heeft mijn auto de hele dag iemand helemaal voor zich alleen gehad;
• de deskundige cursusleider heeft me op een aantal punten gewezen, waar ik binnenkort aan moet werken;
• vanaf nu kan ik het onderhoud grotendeels zélf uitvoeren; ik weet nu waar ik op moet letten.

Na inschrijving krijg je informatie over de cursus, evenals de mogelijkheid een groot deel van de benodigde verbruiksmaterialen en onderdelen vooraf door ons te laten regelen. Aanmelding kan via Evert Jan Krouwel, de regio-coördinator regio-twente@citroeniddsclub.nl

We hebben voor deze cursus de beschikking over een garage in Almelo, met bruggen en opstelplaatsen. Er is slechts plaats voor een beperkt aantal clubleden, dus meld je snel aan.

Kosten van deelname bedragen slechts € 50,– per deelnemer

Datum 10 oktober 2015
Plaats Almelo
Aanvang 10.00 uur

Loading…
Loading…

Bienvenue