Select your language

ClassicNL, nieuwe beurs voor klassiekers

23 t/m 25 oktober 2015

De beurs CLASSICSNL ging eerder niet door, maar nu is er een nieuwe datum. Van 23 t/m 25 oktober 2015 staat het WTC Expo Leeuwarden volledig in het teken van CLASSICSNL. Deze beurs is een must voor de ware liefhebber van oldtimers, klassiekers en youngtimers. De beurs herbergt een ruim aanbod automobielen van uiteenlopende merken en in verschillende prijsklassen, van uiterst zeldzaam tot populair. Daarnaast vindt u op CLASSICSNL vele stands met onderdelen, toebehoren, restauratiebedrijven, financiële dienstverlening en verzekeringen en taxaties. Verder ontbreken ook stands met merkenclubs, verenigingen en documentatie en verzamelen niet.

Regio Noord is een grote/prominente ruimte toebedeeld middenin de hal om het thema 60 jaar DS te presenteren. Dat is één van de thema’s. Wij zullen verschillende modellen uit de 20 jaar lange productie van de Citroën DS tentoonstellen met volop aandacht de geschiedenis. Daarnaast zal speciale aandacht zijn voor de thema’s directieauto’s uit de jaren ’50 en ’60 en kleine bestelwagens uit de jaren ’60 en ’70. Zie ook www.classicsnl.nl.

Wij zoeken voor de bemensing van de clubstand nog vrijwilligers. Wil je gratis toegang en twee uurtjes helpen op onze stand? Geef je dan even op en geef s.v.p. aan op welke dag en op welk tijdstip je wilt meehelpen.
Opgeven graag via regio-noord@citroeniddsclub.nl.

Loading…
Loading…

Bienvenue