Select your language

Citroën A-Markt

Zaterdag 16 maart

Voor Regio Zuid hebben we een voor ons nieuw evenement: de 22ste Citroen A-markt. De A-markt is een begrip voor A-type-minnend Nederland en ver over de grenzen. Het is bij uitstek de gelegenheid om die onderdelen in te kopen die nodig zijn voor het onderhoud en de restauratie van A-types (2CV, Dyane, Ami en Mehari). Het evenement wordt georganiseerd door de Enige Echte Eenden Club. Het is een leuk Citroën-evenement om daar op zaterdag met het hele gezin naar toe te gaan.

Deze A-markt wordt gehouden in Liempde bij Boxtel. Om 10:00 uur openen de deuren en gaan weer dicht om 16:00 uur. Zeker een leuk evenement om daar op zaterdag even met het hele gezin naar toe te gaan. De entree is gratis.

Locatie
L’Union (terrein van handboogschietvereniging L’Union Liempde)
Heidezoom 2
Liempde

Abonneren op updates

Leden van de regio Zuid kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zuid aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zuid. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue