Select your language

Cirkelrit

Zondag 25 april: de landelijke cirkelrit

Ook Regio Noord verzorgt een gezamenlijke rit naar het startpunt van de cirkelrit. Op het gekozen startpunt van de cirkelrit dient de groep deelnemers zich om en om (of twee aan twee) te splitsen in een route tegen de klok in en een route met de klok mee. Het doel is ondanks de coronamaatregelen de deelnemers zoveel mogelijk DS’en te laten tegenkomen. Vandaar dat de regioroute eindigt in een rondgaande route.

Startplaatsen in het noorden zijn: De McDonalds (Stadionweg 11, 8448 EA) in Heerenveen en het Hof van Parijs (9403 DA) in Assen. Deze groepjes vertrekken rond 10:45 uur naar Hotel Waanders in Staphorst, waar we om 11:30 uur doorrijden en aansluiten op de cirkelroute bij de Stakenbergweg vlakbij de afslag aan de A28 richting Elspeet.
De aankomst daar zal dan iets na 12:00 uur zijn. Daar aangekomen starten we dan met de zwaairit of cirkelrit van ongeveer 40 kilometer in de driehoek Apeldoorn – Vierhouten – Garderen. Dit houdt in dat een deel van de auto’s het traject rechtsom rijdt en het andere deel linksom. Als er voldoende auto’s deelnemen komt iedereen een flink aantal DS’en tegen en heb je niet genoeg gezien, dan kun je nog een tweede rondje maken. Ik hoop naar jullie te kunnen zwaaien!
Klik hier voor verdere informatie.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue