Select your language

Oudjaar uitluiden

Op dinsdag 29 december luiden we weer met z’n allen het oude jaar uit. Wederom in Café Becoloth te Boxtel. Rozemarijnstraat 2.
Ondertussen hebben we in de gaten dat de parkeermogelijkheid hier wat beperkt is. Er is parkeergelegenheid aan de Mgr. Bekkerstraat en de Doctor Van Helvoortstraat. Als je op deze laatste straat parkeert, kun je via het Maria Magdalena pad (tussen het gemeentehuis en een restaurant ) naar café Becoloth lopen. Dit kost je nog geen drie minuten. Kijk zelf even op Google Maps ter oriëntatie. De oliebollen worden weer gemaakt door Robbert van de Velden. Uiteraard gaan we ook weer ‘Onderdelen eten en oliebollen raden’. Het recept van de onderdelen komt dit jaar van Geesje. Vorig jaar had ik op de website haar naam per ongeluk verkeerd geschreven, waardoor zij dacht dat ze zo gemakkelijk onder de verplichting van dit jaar uit kon komen. Ik hoop dat ze er ook een lekker sausje bij doet want zonder saus zijn het net mosselen: gewoon geen smaak. De aftrap is om ongeveer 20:00 uur.

Ook wil ik graag weer even de aandacht vestigen op het ICCCR. De organisatie zoekt nog vrijwilligers voor de verschillende attracties. Geef je even op via de website. We gaan dit jaar -op verzoek van de organisatie- ook weer de Oud Franse Spelen van stal halen. Deze spelen zijn geïntroduceerd in 2007 te Heeswijk-Dinther. Het gaat o.a. om de spelen: veerbolstoten, Jeu de veerbol, Dokter Bibber, snoekeren, remschijfwerpen etc. Je kunt op de website ook aangeven dat je speciaal dit onderdeel van regio zuid wil helpen.

Voor verslagen van eerdere evenementen verwijzen wij naar het eerstvolgende gedrukte nummer van La Bombe Citroën.

Loading…
Loading…

Bienvenue