Select your language

Oudjaarsborrel en Bezoek aan Museum Broekerveiling

December

Zie ginds komt de stoomboot, neem nog een stuk marsepein, heb je de kaarsen al aangestoken, leg jij Jezus maar in de kribbe, de kalkoen is gaar, de olie is heet, waar is de suiker, wat is het vuurwerk duur, …………… En vervolgens komen begin januari ook nog de Nieuwjaarsborrels. Daarom heeft team evenementen, net als vorige jaar, er weer voor gekozen om een Oudejaarsborrel te organiseren in december.

Op zaterdag 14 december 2019 ben je hartelijk welkom bij Museum Broekerveiling en natuurlijk zijn je partner en/of kinderen ook welkom. Ook dit museum accepteert de museumjaarkaart, dus neem die mee om zo de kosten voor de ID/DS Club regio Noord-Holland beperkt te houden.

Het programma start om 12.00u met koffie of thee en wat lekkers erbij. Daarna een rondleiding en we sluiten af met een borrel.
Om bij het gratis parkeerterrein van het museum te komen stel je je routeplanner in op Broekerplein 10 Broek op Langedijk, het museum ligt op twee minuten loopafstand. Voor een indruk van de locatie, zie de website: https://broekerveiling.nl

Op zaterdag 4 januari 2020 is eenieder uitgenodigd om op de Kudelstaartseweg165 in Kudelstaart in de werkplaats te komen sleutelen onder het genot van erwtensoep en glühwein. (Olie?)bollen testen of vullen, een doorsmeerbeurt geven, advies vragen of gewoon voor de gezelligheid langs komen, dat kan allemaal in Kudelstaart. Van 11.00 uur tot 16.00 uur staan vrijwilligers klaar om u met raad en daad bij te staan.

Op de site van IDDS club zullen regelmatig terugblikken te zien zijn van activiteiten die in de afgelopen tijd hebben plaatsgevonden. Zie hiervoor https://citroeniddsclub.nl/. Met uw mailadres en lidnummer kunt u inloggen als lid op de site.

 

Agenda

  • 14 december 2019: Oudjaarsborrel in Museum Broekerveiling, Broekerplein 10 te Broek op Langedijk (P terrein), start om 12.00 uur.
  • 4 januar 2020: Sleutelen in de sleutelwerkplaats in Kudelstaart. Van 11.00 uur tot 16.00 uur aan de Kudelstaartseweg 165 in Kudelstaart

Om er zeker van te zijn dat u de juiste informatie krijgt, kunt u vlak voor de activiteit een herinnering krijgen. Het enige wat u moet doen is een mailtje te sturen naar: secretaris-regio-noord-holland@citroeniddsclub.nl.

Namens de commissie wens ik eenieder heel prettige dagen toe en een gezond weerzien in het nieuwe jaar en wellicht tot ziens op een van de komende activiteiten!

Bert Spuij,

Contactpersoon Team Evenementen

Telefoon: 0223-632366

Email: regio-noord-holland@citroeniddsclub.nl

Loading…
Loading…

Bienvenue