Select your language

Workshop 10.000km-beurt in het teken van verbinden

foto: Richard Schmüll

Tekst & foto’s: Richard Schmüll

Zaterdag 26 oktober was het zover, de workshop 10.000km-beurt van de Citroën ID/DS Club Nederland. Deze keer op uitstekende wijze in de werkplaats van de DS Salon in Breda georganiseerd.

De DS Store is onderdeel van Citroën Van Beek Breda. De vestiging is ingrijpend verbouwd en werd op 26 oktober feestelijk geopend waarbij naast een aantal zeer fraaie klassieke Citroëns ook onze workshop deel uitmaakte van alle bezienswaardigheden. De klanten en overige belangstellenden van Citroën Van Beek/DS Store maakte ruimschoots gebruik van de gelegenheid om met eigen ogen het ‘wonder’ van de DS techniek te bekijken. Zelfs de coach van voetbalclub NAC kon zijn ogen er niet vanaf houden!

Dit is nu precies het doel van de samenwerking tussen de Citroën ID/DS Club Nederland en DS Automobiles Nederland: het verbinden van de oer-DS met de nieuwe DS-lijn: waar kunnen wij elkaar vinden en versterken? Deze workshop was daar een prima voorbeeld van!
Maar daarnaast werd er weer serieus gesleuteld, waarbij wij wederom gasten uit België mochten verwelkomen. Kleppen stellen, olie verversen ontsteking en zelfs fuseekogels afstellen. Alles passeerde de revue.

Rond 17:00 uur vertrok de laatste deelnemer tevreden de werkplaats met een DS die toch weer net iets lekkerder reed en… zelf gefikst! Op naar de volgende workshop! Dat is in het voorjaar van 2020, maar dan in Antwerpen!

Loading…
Loading…

Bienvenue