Select your language

Voorjaarsrit naar SS Rotterdam

Een unieke gebeurtenis op een prachtige locatie buiten op de kade die speciaal voor de Citroën ID/DS Club Nederland eenmalig toegankelijk is en vooral ook een unieke locatie op het schip. Kom dan ook massaal en laat zien hoe prachtig onze voitures onderdeel vormen van het mobiel erfgoed. De club heeft de pers en de FEHAC uitgenodigd om hiervan getuige te zijn. 

Informatie/route

En dan nu de informatie over de route naar Rotterdam. Er is een bijlage toegevoegd met de routebeschrijving:
route naar de SS Rotterdam. Of anders via Google Drive.
Vanaf 11:00 uur worden we verwacht in Rotterdam, de rijtijd van de rit is ongeveer twee uur. We verzamelen op de locatie Tafelbergweg 2, 1105 BN Amsterdam-Zuidoost (KFC). We vertrekken daarom zo rond 9:30 uur.
De locatie van de SS Rotterdam is: Katendrechtse Hoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

We willen je graag ook nog attent maken op de volgende punten

– Deelname aan deze rit is op vrijwillige basis;
– De rit is geen snelheidsrit  en bekeuringen zijn natuurlijk je eigen rekening;
– De Citroën ID/DS Club Nederland is op geen enkele wijze aansprakelijk voor wat voor schade dan ook die door deelname aan de rit eventueel wordt geleden;
– Bij normale verkeersomstandigheden en rijgedrag duurt de rit ongeveer twee uur;
– De nieuwste kaarten (2018.30) voorzien nog niet in een nieuw stukje weg in Amstelhoek. Op de kaarten staat nog na de Essopomp linksaf en daarna weer linksaf. Daarna rechtsaf naar Ringweg Tweede Bedijking. In werkelijkheid (zie papier nummer 22) maakt de weg na het oversteken van de N201 (nummer 21) direct een bocht naar de Ringweg Tweede Bedijking.

De evenementencommissie van de Citroën ID/DS Club regio Noord-Holland

 

Loading…
Loading…

Bienvenue