Select your language

Voorjaarsrit naar Deventer

Op zondag 15 mei organiseren we als regio Zwolle een voorjaarsrit met als bestemming Deventer. Precieze tijdstippen en locaties volgen nog. We gaan via een mooie route naar Deventer, waar we zijn uitgenodigd door Harry Landweerd. Hieronder een deel uit zijn uitnodiging:

Het reisdoel is dan de prachtige binnenstad van Deventer, waar ik woon. Ik zou hier dan een kort cultureel programma kunnen organiseren met een mooie knipoog naar ons geliefde automerk. Ik denk aan wat muziek, verhalen en misschien een kleine rondwandeling, als het even kan in een wat theatrale setting. Op het Muggeplein -een steenworp van ons huis- staat de Fermerie, een buurtontmoetingscentrum.

Meer informatie volgt op deze pagina, maar hou deze datum alvast vrij in je agenda.

Abonneren op updates

Leden van de regio Zwolle kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zwolle aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zwolle. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue