Select your language

Voorjaarsevenement 2018: SS Rotterdam

Het voorjaarsevenement zal plaatsvinden op zondag 15 april 2018 in Rotterdam, waarbij het StoomSchip De Rotterdam een hoofdrol zal spelen. Het Stoomschip Rotterdam is de grootste oceaanstomer ooit in Nederland gebouwd. Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft de SS Rotterdam sinds de bouw in 1958 vele wereldzeeën bevaren.


Een unieke gebeurtenis op een prachtige locatie buiten op de kade die speciaal voor ons en onze auto’s éénmalig toegankelijk zal worden gemaakt en vooral ook een unieke locatie op het schip. We hebben als Citroen ID/DS Club op het schip de beschikking over een van de prachtige gerestaureerde zalen en daarbij mogen we het hele schip, inclusief de machinekamer, bekijken, zonodig per rondleiding. Details volgen in het clubblad en op de site.

Voor degenen die zich zorgen maken of hij of zij wel met de Citroën ID/DS Rotterdam de milieuzone in mogen: geen probleem onze Snoeken zijn allemaal ouder dan 40 jaar en klassieke benzineauto’s mogen sowieso weer de Coolsingel over. We zijn dan ook van harte welkom in Rotterdam en hebben ongehinderd toegang in de milieuzone!

Loading…
Loading…

Bienvenue