Select your language

Sleuteldag Tull en ‘t Waal

Zaterdag 11 mei

De sleuteldag duurt van 10:00 uur tot 16:00 uur en vindt plaats op de Waalseweg 35A in Tull en ‘t Waal.

Tegen vergoeding van een paar luttele euro’s staat er een ruim assortiment aan broodjes en drankjes klaar om tijdens de schafttijd te kunnen nuttigen.

We organiseren in samenwerking met de Technische Commissie sleuteldagen in Tull en ’t Waal. Van belang is dan om van het onderstaande op de hoogte te zijn:

Iedereen die de ruimte betreedt waar we sleutelen doet dit op eigen risico. De club is niet aansprakelijk voor welk letsel dan ook. Onderdelen kunnen afgenomen worden bij het magazijn, mits voorradig. Specifieke klussen altijd vooraf overleggen. Geen meerdaagse klussen. Bedienen bruggen: uitsluitend door een Technisch Commissielid!

Wie gebruik wil maken van technische ondersteuning en/of gebruikmaking van een brug, dient zich van te voren aan te melden bij technischecommissie@citroeniddsclub.nl . We gaan er van uit dat je de brug circa een uur gebruikt zodat ook anderen gebruik kunnen maken van de brug. Op inschatting van de omvang van de klussen kan dan gebruik gemaakt worden van een van de bruggen. We streven ernaar om zo efficiënt mogelijk eenieder te ondersteunen. Zelf oude vloeistoffen en kapotte onderdelen afvoeren. Werkplaats weer schoon achterlaten. Geen werkzaamheden met vonk- en hittevorming uitvoeren (lassen, slijpen etc.). U dient uw eigen gereedschap te gebruiken, evenals reinigingsmiddelen.
Naast bovenstaand regelement verzoeken wij jullie om voor een goed en veilig verloop van de sleuteldag aanwijzingen van het personeel van het magazijn op te volgen. Ook als u niet wilt sleutelen bent u uiteraard van harte welkom om een kijkje te komen nemen

Een van de doelstellingen is het enthousiasmeren van onze leden voor het zelf uitvoeren van werkzaamheden aan hun auto, en daarbij de nodige ondersteuning te bieden. Het is niet een alternatief voor een garage om de klus door leden van de technische commissie te laten uitvoeren. Cave: vieze handen en kleding.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue