Select your language

Rob Lageveen’s laatste rit

Onze club ontving onderstaande reactie van Ariette de Bruijn -de vrouw van Rob Lageveen- naar aanleiding van het overlijden van Rob in juni. Met het verzoek deze reactie op de website te plaatsen.

Het was hartverwarmend hoeveel mensen gehoor hebben gegeven aan de laatste wens van Rob en hem hebben begeleid op zijn laatste rit. Wij willen alle mensen, DS-vrienden en clubleden, bedanken die dit mooie afscheid mogelijk maakten, waarbij Rob voor de laatste keer op zijn eigen wijze vervoerd kon worden, omringd door zijn geliefde DS’en. De stoet was indrukwekkend. Al deze DS’en in verschillende uitvoeringen, leeftijden en staat van onderhoud, Rob zou er zo van genoten hebben. Rob zijn hart lag bij deze auto’s en alle mensen die zorgen dat deze auto’s bewaard blijven en rijdende worden gehouden.

De bijdrage van de club bij het behoud van deze auto’s is groot. Daarom is Rob zich ook actief gaan inzetten bij de club, nadat hij gestopt was met zijn werk in een DS-garage. En natuurlijk ook om gelijkgestemden te ontmoeten, de gezelligheid met eindeloze gesprekken over de kleinste technische details. Rob genoot van de magazijnavonden, de sleuteldagen etc.

Wij willen de DS Club bedanken voor de fantastische organisatie van Rob’s laatste rit. Ook willen we iedereen bedanken voor alle blijken van medeleven en steun tijdens de afgelopen periode.

Mede namens de famile van Rob, Ariette de Bruijn

 

 

Loading…
Loading…

Bienvenue