Select your language

Rit naar en rondleiding door Dordrecht

Zondag 22 mei

Door allerlei beslommeringen waaronder corona is dit idee voor een DS-evenementje van de regio Zeeland wat achterop geraakt. Toch lijkt het ons leuk om iets te doen. Het evenement is op zondag 22 mei. Dat is de zondag vóór de Hemelvaartsdag. Het plan is om ‘en group’ naar Dordrecht te vertrekken (08:30 uur bij de Vierwegen Kapelle) en daar, na een koffie-ontvangst om 10:00 uur met een gids een wandeling door Hollands oudste stad te maken.

Onderweg (indien mogelijk) is er een kort bezoek aan de Grote Kerk. Daarna staat er een lunch op het programma met een broodmaaltijd inclusief een drankje en soep. In de middag volgt dan een rondvaart door de historische binnenhavens van Dordrecht in een elektrisch aangedreven open boot. Vanaf de boot kunnen we de hoge en scheve achtergevels van diverse bijzondere woonhuizen bekijken.
Voor onze DS’en wordt een geschikte parkeerplaats gezocht in samenwerking met de gemeente Dordrecht.

De kosten voor deze dag bedragen € 50,– per persoon. Uiteraard kunnen we er ook nog voor kiezen om aan het einde van de dag samen te dineren of een borrel te drinken. Dat moeten we dan op het laatst maar besluiten en organiseren. Maar die kosten zijn dan uiteraard voor eigen rekening.

Het minimale aantal deelnemers moet 20 personen zijn. Dus opgeven op korte termijn en wel vóór 12 april a.s. is wel wenselijk. Deelnemers kunnen zich bij Henk Ruissen opgeven via e-mail: hruissen@zeelandnet.nl

Let op! Bij minder dan 20 deelnemers kan het niet doorgaan. Dus stuur een e-mail naar Henk Ruissen!

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Zeeland kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zeeland aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zeeland. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue