Select your language

Rit met leerlingen Tyltylschool De Maasgouw

Dinsdag 25 juni

Ook dit jaar willen wij graag weer een beroep doen op jullie om acte de présence te geven bij een schooltoerrit. Deze rit staat in het teken van de activiteitenweek van Tyltylschool De Maasgouw in Maastricht. Hier is ons gewaardeerde regiolid Adrie Berkvens werkzaam. Dit is een school voor (voortgezet) speciaal onderwijs aan meervoudig beperkte leerlingen uit de regio Limburg in de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar. Adrie is leerkracht op deze school.

Jaarlijks organiseert deze school een toertocht met oldtimers, brandweerauto’s en wat al niet meer om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. In het verleden hebben hier al diverse ID/DS regioleden en Snoekenvrienden aan meegedaan. Dit jaar is deze dag gepland op dinsdag 25 juni. Diegenen die meedoen krijgen twee of drie leerlingen mee met eventueel een begeleider.

Deelname is op eigen risico. Veiligheidsgordels, ook op de achterbank is een voorwaarde. Er wordt gekeken of de tocht begeleid kan worden met een politie-escorte. Voor een lunch, natje en droogje wordt natuurlijk gezorgd. Meer informatie en aanmelden is bij Adrie door een e-mail te sturen aan adrieberkvens@home.nl of een whatsapp-bericht te sturen naar  06  48479263 (overdag niet bereikbaar).

Net als voorgaande jaren (uitgezonderd de laatste twee coronajaren) hoopt de school op een groot aantal snoekenvrienden die de kinderen een onvergetelijke dag gaan bezorgen. Het geeft je veel voldoening, zo leert de ervaring.

Wij hopen op een leuk aantal aanmeldingen, bij voorbaat heel veel dank namens de kinderen.

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Midden- en Zuid-Limburg kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Midden- en Zuid-Limburg aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Midden- en Zuid-Limburg. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

 

 

 

Loading…
Loading…

Bienvenue