Select your language

Quatorze Juillet 2024

Zaterdag 13 juli

Voor de derde maal in successie organiseren onze leden Pascale en Pascal Quatorze Juillet 2024. Dit jaar niet op de 14e, maar op zaterdag 13 juli. We gaan dus Quatorze Juillet inluiden, vrije inloop vanaf 17:00 uur. Er kan jeux de boules worden gespeeld, gekeuveld, auto’s bekijken en weet ik wat niet meer. Drank en een hapje wordt geregeld en kan via een vrije gift vereffend worden. Dus hopelijk zijn er weer velen op deze leuke avond aanwezig. Het weer bepaalt of het door gaat of niet.
Locatie: pleintje Geulle aan de Maas (je kunt het niet missen). Aan de Maas is gelegen aan de doorgaande dorpsstraat ter hoogte van de huisnummers 22-23. Rechts kinderspeelveldje (parkeren op het veldje daarachter) met een jeu de boulles-baan met een aantal bankjes dus neem je setje maar mee en we organiseren een toernooi, hoofdprijs is een rondje geven!

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Midden- en Zuid-Limburg kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Midden- en Zuid-Limburg aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Midden- en Zuid-Limburg. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue