Select your language

Pubquiz

19 januari 2021

Helaas moesten we onze eerste geplande activiteit lezing: 50 veiligheidsaspecten door Michel Coenen annuleren, maar als alternatief hebben we een pubquiz. Het is dezelfde quiz die regio Noord-Holland heeft gehouden en dat is daar goed bevallen. Ook wij zijn op zoek gegaan naar mogelijkheden om elkaar te bereiken. Velen van jullie zullen aan het werken vanuit huis al gewend zijn, dat blijkt toch eigen best prima te gaan. Vandaar nu een quiz in digitale vorm. Zo kan een avond toch doorgaan en wel vanuit je luxe zetel thuis! Voor deze pubquiz maken we gebruik van de applicatie MyQuiz. Er hoeft niets geïnstalleerd te worden, het werkt gewoon via je eigen webbrowser.
Esther Eijsink van regio Noord-Holland, heeft 50 vragen samengesteld, waarbij parate kennis van de Citroën ID/DS telt. Deelnemers krijgen 45 seconden per vraag om deze te beantwoorden. Het juiste antwoord wordt direct daarna gegeven. Na een klein uurtje is de winnaar bekend en deze krijgt, na controle, een leuke prijs thuis gestuurd. Heb je zin om aan deze pubquiz mee te doen? Probeer het gewoon en meld je uiterlijk tot en met zondag 17 januari  aan door een mail te sturen naar regio-noord@citroeniddsclub.nl

Je krijgt uiterlijk dinsdag 19 januari een bevestiging van de inschrijving met verdere instructies. Alvast succes toegewenst!

19 januari 2021
20:00 uur: voorbereiden en aanmelden
20:15 uur: start pubquiz
21:05 uur is de winnaar bekend

Loading…
Loading…

Bienvenue