Select your language

Peugeot-club organiseert Vaderdagrit

Vaderdag 2019: Franse auto’s!

Op zondag 16 juni is het Vaderdag. Maar er is ook een leuk evenement voor iedereen die van Franse auto’s houdt. Traditiegetrouw organiseert de Peugeot Club Nederland voor geïnteresseerde autoclub een leuke dag voor u én uw Franse auto. Vorig jaar was er een mooie opkomst van 50 auto’s en we hopen dit jaar dit getal te passeren.

Wat gaan we doen?

Op zondag tussen 10:00 en 11:30 uur verzamelen we bij Restaurant Nol in ’t Bos te Wageningen. Daar krijgt u een kop koffie met iets lekkers. Daar verzamelen we met een bont gezelschap aan Franse klassieke auto’s. Na dit informele samenzijn is er een mooie rit gemaakt die u vanaf de Veluwezoom naar de omgeving van Malden brengt. Pontjes, bruggen, landwegen, provinciale wegen; we rijden ze allemaal.

Rond lunchtijd arriveren we traditiegetrouw op een rustige buitenlocatie waar we de auto’s fraai kunnen positioneren. Ook staat daar een gezonde lunch klaar. Tijd genoeg om eens andere auto’s te zien dan wellicht je eigen merk. Nieuwe auto’s en nieuwe mensen; dat is de bedoeling. Een Vaderdag met Franse auto’s dus. Iedereen is vrij om na de lunch huiswaarts te keren. Inschrijven gebeurt centraal via de site van de Peugeot Club Nederland. (www.pcn.nl/evenementen).

LET OP: de inschrijving staat open van 13 mei t/m 8 juni. Alleen dan kun je inschrijven. Na inschrijving moet u het inschrijfgeld voldoen: € 25,- per persoon en dat is inclusief, routeboekje, consumpties op de startlocatie, pontticket en een gezonde lunch.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue