Select your language

Najaarsrit

Ook dit jaar hebben we wederom een najaarsrit gepland en wel op 22 oktober as. Deze keer voert de rit over de wegen van Schouwen en Duiveland. 

We komen om 10:30 uur bijeen bij het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk waar koffie en thee en zoveel mogelijk DS’en gereed staan.

Eerst is er om 11:00 uur een bezoek aan het Watersnoodmuseum gepland. Dit zal ongeveer twee uur in beslag nemen. Dan stappen we in de auto en toeren richting Scharendijke, waar we omstreeks 14:00 uur willen aankomen voor de lunch in Restaurant Westenwind. Van hieruit hebben we mooi uitzicht over het Grevelingenmeer. Dan vervolgen we weer onze weg richting informatiecentrum op de Brouwersdam. Onderweg is er gelegenheid voor het spotten zeehonden (verrekijkers meenemen). Daarna richting Burgh-Haamstede waar we nog wat drinken en bijpraten bij café-restaurant Bom. Na de afsluiting en ieder gaat weer zijn weegs.

De kosten van lunch en toegang museum en borrel achteraf zijn voor eigen rekening. De toegang museum bedraagt voor groepen € 7,- per persoon. De koffie plus is voor rekening van de club.

Opgave vóór 11 oktober via mail naar janvdlinden50@gmail.com
We gaan er weer een mooie en gezellige dag van maken!

 

Loading…
Loading…

Bienvenue