Select your language

Najaarsrit Citroën ID-DS Snoekenvrienden

Het is al een traditie aan het worden. De Citroën ID-DS Snoekenvrienden Limburg organiseert ieder voor- en najaar een toeristische tocht in en vanuit Limburg. Hierbij zijn eveneens alle leden van de Citroën ID/DS-club Nederland en met name Regio Zuid van harte welkom zijn.
Daarbij zoeken we naar routes en wegen die een beetje buiten de directe bekende toeristische plaatsen liggen, zodat er het nodige nieuwe is te ontdekken. Het luxe comfort van onze Citroëns komt hierbij goed van pas: sommige binnenwegen hebben wat achterstallig onderhoud; eventuele oneffenheden in de weg worden mooi glad gestreken.
Tijdens deze dagen is er voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten, bij te praten, samen wat te nuttigen, kortom om er een gezellige dag van te maken. Noteer alvast in de agenda: zondag 17 september!

Net als tijdens de voorjaarsrit (20 mei) wippen we weer de Duitse grens over, deze keer richting het gebied dat ten oosten van Aken ligt. Voor velen is dit een niet zo’n bekend terrein, we zullen er prachtige natuurgebieden doorkruisen. Het hoogtepunt van de route is een letterlijk hoog punt met een prachtig uitzicht. Nadere details verklappen wij nog niet.
De dag is als volgt ingedeeld. Om 9:30 uur verzamelen in Voerendaal, waar de eerste gezellige bijpraatsessie plaatsvindt. Uiterlijk om 10:30 uur vertrekt iedereen voor de tocht van ongeveer 150 km. Onderweg zijn mogelijke locaties aangegeven om te pauzeren, zonder dat daar specifieke afspraken zijn gemaakt. Iedere deelnemer staat het vrij om te pauzeren waar het aantrekkelijk is! Rond 17:00 uur wordt het eindpunt bij Sittard bereikt, waar nog kan worden nagepraat en eventueel een eenvoudige maaltijd is te nuttigen (nadere informatie hierover volgt nog).

Loading…
Loading…

Bienvenue