Select your language

Magazijnonderdelen bestellen (online) nu mogelijk

Als gevolg van de coronacrisis kunnen nu magazijnonderdelen via het mailadres magazijn@citroeniddsclub.nl besteld worden.

In het antwoord op de door jou gestuurde e-mail krijg je het juiste advies over de gewenste onderdelen en je kunt de bestelling plaatsen. Er wordt de keuze aangeboden om de onderdelen op te halen of te laten verzenden via Post.nl. Ophalen gebeurt op afspraak op de dagen dat vrijwilligers aanwezig zijn in het magazijn in Tull en ’t Waal.
In beide gevallen dien je vooraf de bestelling te doen via magazijn@citroeniddsclub.nl zodat de bestelling gereed gemaakt kan worden en bij de keuze afhalen het contactmoment minimaal is.

Indien de bestelling compleet is, ontvangt je een e-mail met factuur, die voorzien is van een betaalknop NU BETALEN.

Zodra de factuur betaald is wordt de bestelling verzonden of kan de bestelling op het afgesproken tijdstip worden opgehaald. De nu betalenknop brengt je in de beveiligde omgeving van de betalingsprovider Mollie en de betaling afronden via Ideal bij je eigen bank.

Gedurende de intelligente lockdown is het clubmagazijn gesloten; dit ter bescherming van de vrijwilligers en de bezoekende leden. Het contact met de leden wordt natuurlijk gemist, maar op deze manier hopen we aan de behoefte aan onderdelen te kunnen voldoen.

Zie de website van de club voor de actuele informatie.

Excuses voor het ongemak,
De magazijncommissie

Loading…
Loading…

Bienvenue