Openingen


Het Magazijn is elke dinsdagavond open van 19.00 – 21.30 uur. Informatie over verkrijgbaarheid van onderdelen en prijzen is per mail op te vragen (magazijn@citroeniddsclub.nl). We zijn gedurende de openingstijden telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06 – 5240 3580.

Break Familiale


De break familiale is de minst geproduceerde versie van de breaks. Deze versie heeft een aantal specifieke onderdelen die afwijken van die van andere break-versies. Een aantal van die onderdelen hebben we in ons assortiment gebruikte en NOS/revisie onderdelen: Een gebruikte achterbank die wat aandacht nodig heeft, wielkastbekleding, benzinetank, benzinevulpijp en de bodemplaat die de tankbodemplaat (van de andere types) vervangt.

En verder


Ook voor de andere DS-types, zowel carburateur als IE versies, hebben we veel goede gebruikte benzinetanks. Prijzen, afhankelijk van de cosmetische uitstraling, vanaf 100 euro. Verder hebben we op dit punt gebruikte en nieuw aangemaakte benzinevlotters en benzinepompen voor de oude- en nieuwe types ID/DS.

Magazijn-Service en technische hulp


We zijn de elke dinsdagavond open. Dus ook de magazijn-service en de technische hulp zijn dan beschikbaar.
Bollen testen is gratis, bollen vullen voor een bescheiden bedrag. Ook vervangen we de membranen van de deelbare bollen. Inlassen van overzetplaatwerk in uw deuren en schermen. Namaken van hydraulische leidingen en natuurlijk de gratis reparatieservice van de dashboardklokjes. Verder natuurlijk altijd gratis advies en koffie. U kunt bij ons contant of met PIN betalen.

Tot ziens bij het Magazijn!