Select your language

magazijnnieuws maart

Bij het magazijn op de plank…

Openingen

Het Magazijn is ook in maart elke dinsdagavond open van 19:00 – 21:30 uur. Informatie over verkrijgbaarheid van onderdelen en prijzen is per mail op te vragen (magazijn@citroeniddsclub.nl). We zijn gedurende de openingstijden telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06 – 5240 3580.

Telling van de magazijnvoorraad

In december, tussen Kerst en Oud & Nieuw hebben we met hulp van een aantal vrijwilligers de complete magazijnvoorraad in twee dagen bijna in zijn geheel geteld. Op dit moment werken we nog aan de laatste open puntjes. De eerste indicatie wijst op een kleine toename van de waarde van onze voorraad. Een exacte weergave van de telresultaten is te vinden in de presentatie van de financiële cijfers van de club in La Bombe van mei. Voor dit moment willen we alle vrijwilligers die met de telling geholpen hebben hartelijk danken.

Accessoire voor oude neuzen

Het resultaat van de vorige accessoireveiling, de kofferklephandgreep, is bekend. Wiebe Wijma is de gelukkige winnaar. We gaan gewoon verder op dit onderwerp, maar niet met een veiling. Toch is het leuk te laten weten wat we zoal in huis hebben op dit punt. In de jaren 50-60 van de vorige eeuw waren de accessoireproducenten zeer actief in het produceren en aanbieden van allerhande aanvullingen op bestaande automodellen. Autoblaadjes en technische bladen als Revue Technique stonden er vol mee. De eerste DS-en hadden geen stootrubbers op de bumpers, iets waarop de accessoirehandel direct inspeelde. Bij ons op de plank, een set butoirs sacred voor de voorbumper en ook een set voor de achterbumper, origineel New Old Stock. Voor de set voor de achterbumper moet er wel worden geboord in de bumper. Bij interesse mailen (geen koopje).

P1010904-bew
Butoirs arrieres
Bij het magazijn op de plank...
Butoirs avants

Assortiment
We hebben weer een aantal extra hydraulische leidingen, nieuwe aanmaak, in het assortiment op kunnen nemen. DX 394 120, DF 453 49, DS 435 125, DX 394 170 A. De laatste 2 geven voeding aan de achterveercilinder voor respectievelijk D-types tot 1969 en vanaf 1969. Het vervangingspotentieel voor hydraulische leidingen begint zeer compleet te worden. Naast nieuwe aanmaak putten we ook uit New Old Stock en bovendien kunnen we leidingen namaken naar voorbeeld van het origineel.


In de categorie vervangingsplaatwerk bieden we al lang de kofferbakgootjes aan. Nu ook het voorste stukje dat daar op aansluit (tegen de C-stijl).
Revisiesetjes voor de binnenspiegel (model 1961-1969), spiegel/glas, rubber rand en verchroomd voetje (ook afzonderlijk) zijn weer beschikbaar.

Magazijn-Service
Bollen testen is gratis, bollen vullen voor een bescheiden bedrag. Ook vervangen we de membranen van de deelbare bollen. Inlassen van overzetplaatwerk in uw deuren en schermen. En natuurlijk de gratis reparatieservice voor de dashboardklokjes. Gratis advies en koffie.

Technisch advies en praktische hulp
Praktische hulp bij kleine technische problemen (voor zover de omstandigheden dit toelaten, informeer ons op voorhand indien u van deze service bij het magazijn gebruik wilt maken). Technisch advies is altijd voorhanden.

Tot ziens bij het Magazijn!

Loading…
Loading…

Bienvenue