Select your language

Magazijnnieuws juni

Openingen

Het magazijn is elke dinsdagavond open van 19:00 – 21:30 uur. Informatie over verkrijgbaarheid van onderdelen en prijzen is per mail op te vragen (magazijn@citroeniddsclub.nl). We zijn gedurende de openingstijden telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06 5240 3580.

Ook de komende vakantieperiode is het magazijn elke dinsdagavond geopend.

Aanbiedingen

We hebben weer een voorbank in de aanbieding. Zwart skai, maar moet opnieuw bekleed worden.
Voor 30 Euro mag een nieuwe zwart stoffen bekledingsset opgehaald worden. De set is niet compleet, de voormat zit er niet bij. De achtermat, bekleding voor dorpels, benzinetankschotje, schutbord en matje voor de remknop wel.

Hydraulische leidingen

Het magazijn beschikt over een brede collectie hydraulische leidingen. NOS, nieuw aangemaakt en tweedehands. Wat niet op voorraad is, maken we na. Neem het voorbeeld mee. Vorig jaar hebben we een groot aantal leidingen voor oude neuzen laten namaken. Veelal bijzondere exemplaren met gesoldeerde verbindingsblokjes, wartelhouders en dergelijke.

Magazijn-Service en technische hulp

We zijn de elke dinsdagavond open. Dus ook de magazijn-service en de technische hulp zijn dan beschikbaar.
Bollen testen is gratis, bollen vullen voor een bescheiden bedrag. Ook vervangen we de membranen van de deelbare bollen. Inlassen van overzetplaatwerk in uw deuren en schermen. Banden wisselen en balanceren. Namaken van hydraulische leidingen en natuurlijk de gratis reparatieservice voor de dashboardklokjes. Verder natuurlijk altijd gratis advies en koffie. U kunt bij ons contant of met PIN betalen.

Stem technische hulp in de vakantieperiode af voordat u komt. In verband met de lagere bezetting is dat nodig om zeker te zijn dat u geholpen kan worden.

Tot ziens bij het Magazijn!

Loading…
Loading…

Bienvenue