Select your language

Magazijnnieuws augustus 2019

Openingen

Het Magazijn is elke dinsdagavond open van 19:00 – 21:30 uur. Informatie over verkrijgbaarheid van onderdelen en prijzen is per mail op te vragen (magazijn@citroeniddsclub.nl). We zijn gedurende de openingstijden telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06 – 5240 3580.

Brandstofvoorziening

Er is de laatste tijd veel te doen over brandstof. En dan met name over de toevoeging van ethanol aan benzine. Hoe dan ook, benzine, met of zonder ethanol, komt via de carburateur, of injecteur bij injectiemodellen, in de cilinders van de motor terecht. Carburateurs zijn onderhevig aan slijtage en er komt dan ook een moment dat een nieuw of gereviseerd exemplaar geplaatst moet worden. Het magazijn beschikt over gereviseerde dubbelpoorts Weber carburateurs en de enkelpoorts Solex-carburateurs. Check voor de reis naar het magazijn of het gewenste type bij ons aanwezig is. Gasstanghouders in twee verschillende diameters zijn ook beschikbaar. D-Jetronic brandstofsystemen worden toegepast in de DS21/23 injectiemodellen. Ook voor deze modellen heeft het magazijn diverse onderdelen: IE-brandstoftanks, injectoren, koudstartinjectoren, druksondes, vollastcontacten, regelunits, benzinedrukregelaars, benzinegalerijen en dergelijke zijn NOS, gereviseerd of gebruikt beschikbaar.

Zaterdagse opening

Zaterdag 15 juni is het magazijn geopend. Iedereen die door de week niet in de gelegenheid is langs te komen is dan welkom. Laat het weten als je zeer speciale wensen hebt zodat wij je kunnen laten weten of we de gewenste onderdelen kunnen leveren.

Deze zaterdagopening is er geen technische ondersteuning aanwezig. Hiervoor kunt u een week later terecht (22 juni). Dan is de Espace Technique geopend!

Magazijnservice en technische hulp

We zijn elke dinsdagavond open. Dus ook de magazijn-service en de technische hulp zijn dan beschikbaar.
Bollen testen is gratis, bollen vullen voor een bescheiden bedrag. Inlassen van overzetplaatwerk in uw deuren en schermen. Namaken van hydraulische leidingen. Verder natuurlijk altijd gratis advies en koffie. Je kunt bij ons contant of met PIN betalen.

Tot ziens bij het magazijn!

Loading…
Loading…

Bienvenue