Select your language

Lezing over verzekeringen

15 maart 2018
Lezing over de verzekeringen door G. Postma
Locatie: Noordervaart 198, 1841JH in Stompetoren
Aanvang 20.00 uur

Wie kent het niet? Je komt terug bij je auto, nadat je een boodschap hebt gedaan en je ziet al direct dat er een deuk en een kras in de deur zit. Een witte auto heeft bij het wegrijden jouw auto geraakt en een streep witte verf van de bumper achtergelaten in de flauwe deuk in je grijze deur.

Je kijkt om je heen, maar er is geen witte auto meer te zien en de auto naast je is grijs. Snel kijk je naar de voorruit of er soms een briefje is achtergelaten achter de ruitenwisser. Maar er is niets te zien en terwijl je om je heen kijkt, zie je allerlei mensen die misschien iets gezien moeten hebben, maar die nu te druk met hun eigen boodschappen zijn. Je laadt je boodschappen in en kijkt nog eens vertwijfeld naar de deuk. Allerlei vragen spelen direct door het hoofd: is deze schade gedekt? Zit die clausule bij mijn verzekering? Gaat het no-claim kosten? Draai ik zelf voor alle schade op? Ben ik eigenlijk überhaupt allrisk verzekerd? Zuchtend besluit je maar het hele circus in te gaan van bellen met de verzekeringsagent en de garage om de zaak voorleggen. Misschien is er nog wat financiële compensatie mogelijk.

Verzekeringen, een lastige en vaak ingewikkelde zaak. Behalve de verzekeringsagent is er toch niemand die alles precies weet over alle regeltjes die in de voorwaarden zitten? Om enigszins inzicht te geven op van alles wat te maken heeft met verzekeringen voor onze ID’s en DS’en wordt op 15 maart een avond georganiseerd, waarbij veel zaken rondom verzekeringen aan de orde komen. Dhr. G. Postma van Kuiper Verzekeringen zal ingaan op een aantal zaken die spelen rondom oldtimers. Onderwerpen als welke verzekeringen zijn er, welke maatregelen tegen diefstal moeten genomen worden, wat speelt er rondom taxatie, hoeveel kilometer mag gereden worden, hoe is rally rijden hierin meegenomen en wat zijn de regels rondom schorsing van een auto, zullen de revue passeren. Uiteraard zal tijd ingeruimd worden om vragen te stellen. Zoals u gewend bent zal ook deze avond weer een zeer interactieve avond worden. Mocht u vooraf vragen hebben, dan kunt u die kwijt op het mailadres van de regio, dan zorgen we ervoor dat dhr. Postma die vooraf krijgt en op de avond kan beantwoorden. Stuur een mail met je vraag naar: regio-noord-holland@citroeniddsclub.nl

 

Loading…
Loading…

Bienvenue