Select your language

Lezing Uitgeverij Citrovisie

Donderdag 18 april

Thijs van der Zanden van uitgeverij Citrovisie geeft een lezing over de talloze pogingen die Citroën vanaf midden jaren vijftig heeft ondernomen om het gat tussen de 2CV en de DS te dichten. Een verhaal dat veel verder gaat dan de GS die in 1970 op de markt kwam. De lezing wordt gelardeerd met veel foto’s. Met uiteraard de nodige links naar de ID en DS. Bijgaande compositiefoto geeft aan waar de lezing over gaat. Alle auto’s die erop staan komen aan bod en ze blijken ook nog allemaal iets met elkaar te maken te hebben! Daarnaast zal hij ook iets vertellen over zichzelf en hoe hij van mijn hobby (schrijven over Citroën) zijn werk heeft gemaakt.

Locatie
Museum Soest
Steenhoffstraat 46
Soest
Navigatie via Google Maps
Aanvang 20:00 uur

Als je de linker oprit neemt (bordje Gildehuis) vind je parkeerruimte. We nodigen je uit om de prachtige zware deuren van de hoofdingang te nemen om vervolgens via de rechterkant naar onze lezingruimte te lopen. De deur van het museum sluit om 20:15 uur. Bel a.u.b. aan/klop op het raam, als je later aankomt.

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Midden kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Midden aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Midden. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue