Select your language

Geannuleerd: Lezing schuurvondsten collectie Schlumpf

Geannuleerd!

Helaas zien wij ons als Regio Midden genoodzaakt om de lezing van komende dinsdag (16 november) af te gelasten. Gezien de huidige situatie betreft Covid-19 willen wij geen risico nemen. Zodra de omstandigheden zich verbeteren zullen wij deze lezing en andere activiteiten opnieuw inplannen en aan jullie kenbaar maken.

Team Regio Midden

In het kader van bijzondere schuurvondsten zullen Arnoud en Ard op de Weegh een presentatie geven over de Schlumpf-collectie.

Dinsdag 16 november
Aanvang 20:15 uur

Museum Soest ligt aan de Steenhoffstraat 46 in Soest. Als je de linker oprit neemt (bordje Gildehuis) is er voldoende parkeerruimte. We nodigen je uit om de prachtige zware deuren van de hoofdingang te nemen om vervolgens via de rechterkant naar de lezingruimte te gaan. De deur van het museum sluit om 20:15 uur, bel of klop op het raam als je later aankomt. Koffie en thee is gratis deze avond, neem wat kleingeld mee als je ook een ander lekker drankje wilt nuttigen.

Coronamaatregelen en reserveren

Uitgaande van de huidige coronamaatregelen gelden de volgende regels: de maximum capaciteit van de zaal is beperkt tot 25 mensen. Wil je komen en zeker zijn van een plek, stuur dan een e-mail naar het adres van de regio: regio-midden@citroeniddsclub.nl. De eerste 25 aanmeldingen krijgen toegang. Je mag komen zonder e-mail aanmelding vooraf, maar dan kunnen we geen plek garanderen. Kom alleen als je geen corona gerelateerde klachten hebt.  Heb je je per e-mail aangemeld en kun je toch niet komen, meld je dan af. Bij binnenkomst vragen we je om je naam en telefoonnummer op een intekenlijst bij de ingang te noteren. Dit is alleen voor het geval dat een aanwezige achteraf besmet blijkt te zijn. Dan weten we wie we moeten informeren. Veertien dagen na de lezing wordt de lijst vernietigd.
Desinfecteer je handen bij binnenkomst. Hou anderhalve meter afstand tot de andere aanwezigen, behalve als je tot hetzelfde huishouden behoort. Vanwege ventilatie-eisen zullen er een paar deuren naar buiten open blijven staan. Bij koud weer dus voldoende warm kleden.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue